Saturday, March 12, 2011

Trip To Kuala Lumpur...~,~


                                                                           KLCC

As Salam kengkwan....

        Aku nak cite lorh ciket tentang pengalaman aku mase cuti hujung tahun yang lepaz..

cikgu2 kat skola aku telah mengadakan 1 trip ker KL..Trip tersebut disertai oleh murid2 yang brjaye

mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan UPSR yg lalu..Kami pergi ke sana dengan menaiki

keretapi..Kami berada disane cume 3hari 2malam jer..


ringkaskan cerite yer...


        Mase malam hari jumaat aritu, aku and kengkawan aku tunggu ler kat stesyen keretapi sebab kami nak

 pergi KL naik keretapi... pastuu,tunggu punye tunggu smpai sume tibe and daftarkan diri,baru ketapi

tibe...Dalam lebih kurang pukul 9.00 camtu larh ..


          Kami rase sangat excited,coz bukan senang nak lajan jauh2 dengan kngkwan...pastu, mase dah naik

keretapi tu...kami sume dok lah kat tempat masing2....Then,kami pun borak2 stelah ketapi tu jalan...masing2

pun bukak larh makanan ringan yang dibawa..aku bukan bukak pown...aq bedal je kawan aku punye

makanan..whuhu...jimat lar katakan..so, mkanan aku tu aku simpan larh...

        Pastu,aku and gang aku pergi melawat abes 1 ketapi tuh...dari kelas Z sampai lah kelas A...huk3...smpai

pintu ketapi pun kami buke..uhuhu..power2...Then,kami pegi cafe lah,pegi makan2 sambil borak2...

sejoookk!!...aku pun pesan larh air milo panaz..minum2..cam nak tecabut lidah aku!!...huutt..panazz tuh

beb!!...dah abes minum,.,.kami pun balik ke tempat kami...sume orang daa tido,,tinggal kami jewk..Dah 2,

kmi bkan nak tito pun..haha...Then,borak2,maen2, snap2,lepak2..

latzly, sampai juga kami kat KL Central...pejalan tersebut mengambil mase selame 9jammm tuhh!!...


      Mase kat sane, kami mlawat banyak tempat...antaranye ialah..PICC,KLCC,Masjid Putra and oterzz....


                                                                  

Wokeyh,.,.setakat sini aje cite aku...
Harap2 korang suke...
Bubye...                                                

          Assalamualaikum...

3 Yang Melatah:

Zickz said...

;)

Zickz said...

:D

Zickz said...

=)

Post a Comment