Wednesday, March 30, 2011

Rawr! : Jom Jana Pendapatan Yang Lebih Mantop !

              Assalamualaikum kengkawan ! Haa , baru jer update blog , nak update

lagi. Haha , update , update , update . Takpe2 lagi banyak update lagi bagus. Kalo

update banyak2 blog nieh takdela tandus macam padang pasir lagi . Haha . Jadi

sekarang ni , aku sendiri pun dah nampak , blog aku ni sedikit demi sedikit dah

semakin hampir menuju ke arah kemajuan ( ceh ayat ) . Nie semua pun atas sokongan

dan bantuan korang yang like dan follow . Lepas ini aku harap korang boleh komen

kat blog aku pulak. Memang sedikit sangat peluang untuk aku melihat seseorang untuk

komen kat blog aku nih . Memang tak pernah aku jumpa lar sape2 yang komen kat

blog aku nih. Tapi takpe la , lepas nie aku harap korang dapat memberi sedikit respons

yea ! Okay mari kita lihat seterusnya , ape yang nak dicakapkan dalam post nieh .


Rawr!  



Jana Pendapatan Melalui Blog?

            Okay , berbalik pada topik kita , korang nak ? Haa , aku memang 

serious dan tipu korang la. Bende ni ramai aku rase ramai blogger yang dah buat . 

Aku sendiri pun dah buat dan memperoleh hasilnya . Ianya tak susah sangat dan 

tak senang sangat . Tapi , korang tak perlu susah2 pun . Kalau korang ade blog , 

tapi tak memperoleh ape2 hasil , rugi jugak kan . Jadi ape salahnye kalau korang 

try yang nie. skali skale . Haha . 


            Okay kengkawan , harini aku nak ajak korang semua menyertai Heartbeat

Korang tahu apa itu Heartbeat? Untuk pengetahuan korang, Heartbeat ni adalah 

program affiliate dimana kita perlu untuk mempromosikan link affiliate kita kepada 

orang lain dan kita akan mendapat duit apabila ade orang register atau membeli 

barang menggunakan link affliate kite itu. ( cedok sikit ayat dari abang Anip , haha ) 

Kalau berminat , klik sini  untuk join Heartbeat .




           Camne nak dapat duit ? Haa , bende nih tak susah pun . Korang perlu lar 

rajin sikit kalau nak dapat lebih ;) Ade dua cara korang boleh gunekan Heartbeat nih.


Letak Banner Di Blog : Korang boleh jugak letak link banner nih di blog kkorang.

Dengan menggunakan cara nih , korang boleh mendapat hanya RM 0.04 sahaja bagi

setiap klik pada banner tuh. Ermm , empat sen , kira okay la tuh ! Relax lar , nie

baru cara pertama , terdapat lagi satu cara yang anda boleh gunakan . Okay , lihat

dibawah .


Refer To Friend : Cara ini mudah sahaja , korang cuma perlu mempromosikan link

affiliate korang dan ajak rakan2 korang untuk menyertainya. Korang akan mendapat

RM 2.00 untuk seatiap ahli baru yang berdaftar melalui link korang tau . Haa , cuba 

bayangkan kalau ade 100 orang yang berdaftar bawah korang ? Dah berape banyak

korang boleh dapat . Tapi sebelum tu korang kene pastikan kawan2 korang berdaftar

melalui link korang la ! Tengok2 korang dah suruh lebih kurang 100 orang daftar ,

takpe lagi , nih kawan2 korang daftar melalui link orang lain , nahh =.='


Okayy , dah penat membebel nih .

Nah aku tunjukkan cara nak berdaftar dengan Heartbeat nih !



Korang ingat tau , dattar nih percuma jer !

Langkah 1 : Haa , klik link Heartbeat nih atau korang boleh klik pada banner2

yang aku letak , lebih bagus =)

Langkah 2 : Kemudian , korang kene lah klik pada Let Us Start untuk mendaftar .

Gambar ade disediakan untuk korang yer , jangan risau !

                            


Langkah 3 : Klik pada Create Account untuk masukkan butir2 diri korang .


Langkah 4 : Masukkan butir2 diri korang di tempat kosong . Ingat ! , masukkan 

butir2 yang tepat benar agar dapat memudahkan proses penarimaan wang .



Langkah 5 : Selepas siap mendaftar , korang klik pada MY HB Affiliate untuk daftar 

blog korang dan untuk mendapatkan link affiliate korang. Haha .


Langkah 6 : Owkay , sekarang korang boleh dapatkan banner korang . Klik pada Get 

A Code dan tertera lah pelbagai jenis bentuk banner . Kemudian , korang boleh 

letakkan dalam blog korang. Pastikan korang letak di tempat yang lebih strategik 

dan tempat yang mudah mendapat klik.


          
             Haa , dah tamat pun sesi pendaftaran nih . Harap2 korang faham lah yer . 

Kalau tak faham pun buat2 lah faham . Haha , mane ade , kalau tak faham tanye laa 

aku , haha . Lagi satu , aku dengan sepenuh harapan agar korang daftar yer , 

ape2 pun  korang mesti cuba yan nih , memang menguntungkan , tak rugi pun 

sebab kite tak perlu keluarkan seposen pun  ;)

p/s : Belum cuba belum tahu . Ape2 pun korang koman komen yer . 

Okay , Assalamualaikum geng !

Rawr !



♪       ♫       ♪       ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪ 



2 Yang Melatah:

Syuk Ry said...

ow.. pkai heartbeat.. nice..

Zickz said...

Yeap , lame2 bru gempak pndptn dy :)

Post a Comment