Thursday, March 17, 2011

Rawr! : Pesanan Header ? (",)

            Assalamualaikum kengkawan !.. Sekarang ni dah makin ramai kawan2 kite 

yang dah ade blog kan ?..Ade blog yang cantik , gempak , stylo dan ade jugak blog 

yang kurengg ...hehe. So, arini Zickz nak tolong sesape yang berminat nak pesan 

Blogger Header. Mungkin diantara korang yang pernah dengar tentang Blogger Header

 dan mungkin tidak. Okay , Zickz akan ceritekan untuk korang. Blogger Header ialah 

gambar atau tulisan yang ada pada atas sekali di blog korang.Tengok gambar di bawah.

Haa, yang itulah !.. Kalau korang nak tempah, bolehlah membuat pesanan di SINI


Untuk tempahan , korang bolelah ikut design masing2. Jangan risau, Insyaallah Zickz

boleh buat. Kalau nak tempah, korang perlulah nyatakan design yang korang nak tau ; )


Blog Header Zickz



            Ape ? Harga ? ..Oow , lupe pulak nak bagitahu tentang harganya. Untuk

tempahan header, harganya tak mahal sngat , lebih kurang RM30.00 jer..= O.. Hahaha,

mane ade , ianya free jerr ...huhu...Ingat taw, kalau sape nk tmpah jea , jangan malu2...


♪       ♫       ♪       ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪

0 Yang Melatah:

Post a Comment