Friday, March 18, 2011

Rawr! : Updated Blog !

             Assalamualaikum dan sejahtera ! .. Kali ini Zickz nak bagitahu korang

yang Zickz telah meng-update blog ZickzRawr nih .. Mungkin ade yang perasan dan

mungkin tak .. Kalau sape yang perasan tu baguslah.. Nak tawu ape yang Zickz

update ??.. Haa..Untuk pengetahuan korang, Zickz telah menggantikan button Older

Post, Home dan Newer Post  kepada gambar ! .. Korang faham ??.. Okay , kalau

tak faham , Zickz ade sediakan gambar di bawah nih.



Tulisan yang normal



Gambar yang telah digantikan



           Okey , amacam kengkawan ? ..Dah faham ?..Haishh..kalau yang masih bingung 

tu, bolelah blah !..Aik, blah ?.. Eeh, sori2 , bolelah tengok sendiri di bawah sekali blog 

nieh.. Ala, tak susah pun, korang hanya perlu scroll down jer.. Pastu korang akan 

nampak lah..

           
            Haa.. Dah puas ? .. Okey, mungkin korang fikir :

" Ek elleh , yang nie pun die nak kasi tahu , sedangkan banyak lagi blog
 yang dah buat macam ni

Yeke korang fikir macamtu ?.. Harap2 taklah .. Zickz bukanlah sekadar nak kasi tahu 

kat korang tentang blog yang di-update nie.. Zickz juga akan membuka tempahan icon

dan Zickz juga akan membuat tutorial untuk ajar korang cara2 membuatnya.. Tapi,

nantilah,bukan sekarang .. Ala, orang sibuk kan ..( cehh  :P ) .. Hmm, mmg Zickz 

sibuk pun.. Sorry yer kengkawan tapi takpe , korang tunggu Zickz balik nanty okay.. 

Kali ini cuma untuk tempahan icon jer..Kalau nak tempah icon, tempahlah di SINI .. 

Bagi sesiapa yang dah tahu untuk buat tu takpela .. Ape? ..Dari mane Zickz dapat 

icon2 tuw ? Ala.. Zickz buat sendiri la ... So, kalau sape yang nak tempah icon , 

bolelah ikut design sendiri.. 

Okey, tunggu tutorial dari Zickz taw ! .. 

Korang jangan lupe komen atau like yer :D


Assalamualaikum...


♪       ♫       ♪       ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪      ♫      ♪ 

1 Yang Melatah:

Zickz said...

comment taw !

Post a Comment