Friday, April 22, 2011

Rawr! : Blog Aku Dah Salin Baju

3 Yang Melatah
        
           Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua blogger. Dah lame aku tak update entri blog ni kan. Aku sekarang ni dah semakin sibuk la . Maklumlah, aku ni kan masih student .So, sibuk dengan study la. Sorry erk kalau setiap kali korang visit sini , korang tetap nampak entri yang same jer. Huhu . Mesti korang bosan kan .


Friday, April 8, 2011

Rawr! : 5 Helmet Unik !

0 Yang Melatah



            Assalamualaikum kengkawan ! Fuhh , lame gak aku tak update blog nih . Hurm , tak lar lame sangat . Aku bukannya ape , cuma tak banyak idea nak cite untuk korang sume . Biasa la , blogger kan mesti perah otak untuk mendapatkan idea . Ade jugak blogger yang sentiasa ada idea . Ala , macam blogger2 otai tuh . Aku ni biasa2 jea . Time aku nak tulis entri ni lar jugak idea boleh hilang . Adoii ~.~ . Jadi , buat blogger2 lain yang menghadapi masalah yang same denagn aku , korang jangan lupe nak catat or ape2 jelah simpan idea yang datang tuh elok2 dalam poket !       
                        

Sunday, April 3, 2011

Rawr! : Disable Right Click With Message

9 Yang Melatah
        
              Assalamualaikum dan salam sejahtera buat korang ! Fuhh , letih jugak minggu nih . Banyak info yang aku nak kongsi dan tutorial request dari kengkawan pun banyak doe ! Tapi takpe , aku akan cuba sedaya upaya untuk tolong korang , aku nie memang suke tolong orang dan tak suke menyusahkan sesape . Huk3 . Betul lar . ( muka serious ) Haha . So , banyak lar post di blog aku . Untuk minggu nie saje pun ,fuhh ! padat . Haa , baru la best korang nak bace huhu . Dah best tu jangan lupe nak  LIKE  dan  KOMEN  pulak yer ! Hehe . Jom kite tengok step2 nye ....

Saturday, April 2, 2011

Rawr! : Blogger Updated Hah ?

2 Yang Melatah
          


            Assalamualaikum dan salam se-blogger untuk kengkawan ! Haa , korang ape kabar ? sihat wala'fiat or saket nak mampus dah ? Fuhh , naseb baik korang sihat. Kalau korang kate sakit , cmner korang boleh buke lagi blog aku nih ? hah ? haa, tuh kire korang sihat lar tuh . Buat2 sakit plak . Haha . Oke , sekarang semua dah sihat kan ? Alhamdulillah , aku pun sihat jerr , baru jer sihat dari sakit . Sakit ape ? Ala , korang tak perlu tahu larh , ala demam jer pun . Demam sebab sibuk dengan blog lar nieh ! Haha , sekarang jer dah ok sikit , boleh la jugak gagah2 , nak tekan keypad pun , Fuhh! Haha .


Friday, April 1, 2011

Rawr! : Hidden Your ShoutMix Box ?

2 Yang Melatah
      
           Assalamualaikum semua blogger dan tak bergelar blogger pun tak pela ! haha .Firstly , aku nak ucapkan terima kasih sebab korang semua sudi lepak kat blog ZickzRawr! aku yang tak se-otai  blogger2 yang otai tuh . Aku memang ade cita2 jugak nak jadi seorang blogger yang lebih berjaya , famous lagi popular dan yang pasti otai ! Huk3 .Takpe , usaha tangga kejayaan kan , haha . 
Huh , huh , huh ( tengah usaha )


             Okay , untuk tutorial pertama aku , aku agak lain sikit sebab tak pernah lagi aku buat tuto2 nih . Haa , tutorial nih direquestkan dari geng blogger aku jugak, tapi die nih tak lar selalu sangat berblogging nih . Ntah macam mane die boleh terpikir nak mintak tuto nie pun aku tak tau . Mungkin die dah lame menjelajah untuk tutorial nie kot , tapi tak jumpe2 haha . Oke , name dye Alif Afifi . Haa nanti korang boleh la follow blog dia pulak 
( promote nih ! )