Friday, April 8, 2011

Rawr! : 5 Helmet Unik !




            Assalamualaikum kengkawan ! Fuhh , lame gak aku tak update blog nih . Hurm , tak lar lame sangat . Aku bukannya ape , cuma tak banyak idea nak cite untuk korang sume . Biasa la , blogger kan mesti perah otak untuk mendapatkan idea . Ade jugak blogger yang sentiasa ada idea . Ala , macam blogger2 otai tuh . Aku ni biasa2 jea . Time aku nak tulis entri ni lar jugak idea boleh hilang . Adoii ~.~ . Jadi , buat blogger2 lain yang menghadapi masalah yang same denagn aku , korang jangan lupe nak catat or ape2 jelah simpan idea yang datang tuh elok2 dalam poket !       
                        
              Okay , berbalik kepada tajuk post . Pada post kali ini , aku nak berkongsi bende yang menarik dengan korang . Bagi aku menarik la , tapi bagi korang aku tak tahu lah . Bende yang aku nak kongsi kali ini ialah , 5 helmet yang paling unik dan kreatif ! Haa , korang mesti biase pakai helmet kan ? Ala , helmet korang tu biase2 jer . Haha . Sori2 . Yang pasti,helmet2 ini jauh lebih baek dari helmet kite ! 

Mari kita lihat antara yang unik . RAWR ! 







              Huishh , menarik jugak helmet nih . Ianya cuma memerlukan kemahiran 
grafik untuk mengecat atau bahasa mudahnya , spray . Helmet ni nampak menarik
dengan giginya dan speknya yang menjadi . Sesuai dipakai waktu malam , untuk
menakotkan orang kampung korang , haha ! tak perlu susah2 beli topeng mahal2,
beli jer helmet nih yang err , oppss lagi mahal derr !




             Oke , yang ni pulak takkan korang tak tahu . Ape, korang memang
tak tawu ? Fuhh , ni dah serious ni .haha . relax la . Yang ni la bintang Motor GP
yang digilai ramai tuh . Velentino Rossi la. Ok , pada helmet dia tuh ade gambar
muka dia yang di-spray . Haa , menjadi kan ? menarik la pulak aku tengok !






                
              Haa ! yang nie pulak korang kenal ? untuk pengetahuan korang , ini lah
err....helmet ! haha . Oke2 ini la Iron Man . ala , yang movie baru2 tuh , hurm ,
dah lame dah pun . Ini pun nampak real kan ? Aku suggest-kan helmet nie
untuk korang yang layan jenis2 nih . haha . Bebudak pun nak beli topeng nih
macam korang . Haha . Tapi yang ni memang stylo arr .







            Hulk , korang nampak seiras macam Hulk ? haha . Apela korang nih . 
Yea, nih memang Hulk . Hehe lalala~ . Sape tak kenal kan , raksase yang 
warne hijau tuh . Okay , mungkin korang tertanye2 macam mane dorang
nak lihat jalan ? haa , korang cube tengok elok2 baek2 . Ade lubang siket
hehe . sikit jer , tapi lubang tu rapat2 . 




               And the last one ( tetibe pandai speaking ) , muke orang yang
berkaca mata hitam . Haha , pandai dorang reka design kan . Kalo korang
rase bosan dengan polis , nak maen dengan polis ? hehe , pakai la helmet nih
komfom polis pening ! tak pasal2 saman korang sebab dia nampak korang
tak bertopi keledar . haha .

           Hmm , yang ni jela yang aku mampu , haha . Aku harap korang layan 
yer entri aku yang err , tak seberapa nih . Kalau tak best pun ala, buat2 best
jelah . Hahaw ! 



Aha , assalamualaikum !




0 Yang Melatah:

Post a Comment