Friday, April 22, 2011

Rawr! : Blog Aku Dah Salin Baju

        
           Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua blogger. Dah lame aku tak update entri blog ni kan. Aku sekarang ni dah semakin sibuk la . Maklumlah, aku ni kan masih student .So, sibuk dengan study la. Sorry erk kalau setiap kali korang visit sini , korang tetap nampak entri yang same jer. Huhu . Mesti korang bosan kan .




              Haa, lagi satu , baru2 nih aku ade private kan blog ZickzRawr! ni , kan ? Korang tahu sebab ape ? Ala , sebenarnya mase tu aku tengah tukarkan baju untuk blog aku lah. Blog ZickzRawr! lame yang bertemakan dino yang cute dah ditukarkan kepada tema yang lebih serious. Hehe. Tetapi, ZickzRawr! yang baru ini juga masih mengekalkan icon asalnya iaitu dino , warna hijau dan RAWR !


              Okelah, lepas ni korang boleh la selalu datang sini yer ! hehe. Harap2 template yang baru ni akan menarik lebih ramai pembaca di blog ni yer. Korang jangan la malu2 nak share blog aku ni !. haha. Harap2 jugak, dengan theme yang baru ni akan memberikan keselesaan yang lebih ketika sedang membace entri2 yang tak seberapa nih , hehe. Oke , thanks kepade yang sudi like , follow dan comment . Teruskan yea !


p/s : huhu,haha,hehe >> syok sendiri , haha
      

3 Yang Melatah:

Zickz said...

nantikan perubahan seterunya hoho :O

Zickz said...

kool

Zickz said...

Aku rasa aku bodoh la :)

Post a Comment