Monday, May 30, 2011

Rawr! : New Facebook Email !

1 Yang Melatah
Assalamualaikum dan selamat datang kepada pembaca2.. Amacam , dah makan belum ? Kalau belum , pegi lah makan sekarang ! Huhuk. Oke , kali nih aku nak kongsi dengan korang tentang sistem email dan mesej baru dalam facebook nih. Kalau nak tahu , sekarang nih , kita dah boleh mempunyai email@facebook.comPerhh, unik siot ! Haa , mesti korang nak kan ? Okey , aku akan tunjukkan cara2 nya. Nak tahu, teruskan membaca .

Friday, May 13, 2011

Rawr! : Unikkan Ikatan Tali Kasut Korang !


            Assalamualaikum kengkawan ! Dah lame yer aku tak update entri2 dalam blog aku nih . Sebok3 . Fuhh , penat jugak mencuci sawang2 yang ade kt blog aku nih . Okee , kali ini aku nak kongsikan korang dengan cara2 mengikat tali kasut . Ehh , bukan mudah tau ! Nak ikat tali kasut pun ade banyak cara . Okelah , korang boleh la jengok2 dulu disini .