Friday, May 13, 2011

Rawr! : Unikkan Ikatan Tali Kasut Korang !


            Assalamualaikum kengkawan ! Dah lame yer aku tak update entri2 dalam blog aku nih . Sebok3 . Fuhh , penat jugak mencuci sawang2 yang ade kt blog aku nih . Okee , kali ini aku nak kongsikan korang dengan cara2 mengikat tali kasut . Ehh , bukan mudah tau ! Nak ikat tali kasut pun ade banyak cara . Okelah , korang boleh la jengok2 dulu disini .













              Okay , dah faham ? Haaa, mungkin lepas nih korang boleh cuba untuk ke sekolah dan tunjukkan pade kawan2 korang . Cuba la jangan malu2 . Hoho , kalau tak faham , korang cuba study gambar2 tersebut dangan teliti yer . Selamat mencuba !



p/s : jenis mane yang korang paling suka ?