Friday, July 20, 2012

Salam Ramadhan

                





               Assalamualaikum kawan-kawan. Tengah buat ape tu ? erm pejam celik pejam celik dah nak raya dah. Ehh jap jap, raya ? Haha Puasa lah. Ok hari ni dah masuk 1 Ramadhan, kejap ja. Aku nak minta maaf lah kalau ada silap salah, lambat update blog. Okay dalam post kali ni aku tak berniat nak taip panjang lebar. Aku just nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak buat semua muslimin dan muslimat. Pastikan Ramadhan tahun ini lebih baik dari Ramadhan2 yang lalu okay. Jangan lupa juga untuk tingkatkan amalan kita di bulan mulia ni. Banyak bersedekah, senyum, qiamullail, al-quran, tarawikh, puasa, doa dan lain2. Okay Assalamualaikum -_____-

1 Yang Melatah:

Najmie said...

woi zick bila nak update blog -,-

Post a Comment