Banners





Photobucket”banneraqnaim


              Haa , korang nak exchange banner dengan aku ? Mari same2 kite tukar2 banner, ape salahnye skali skale . Hahaha . Exchange banner nih tak merugikan sape2 pun , malah , menguntungkan lagi adela.

               Kalau korang bertukar2 banner juga , blog korang akan lebih popular dan korang dapat tingkatkan traffik blog korang jugak . Haa , ape tunggu2 lagi , jom la same2 join. Kalau korang nak banner blog korang ade disini , korang mestilah terlebih dahulu melutakkan banner ZickzRawr! di blog korang . Tak kirelah ape cara pun asalkan ramai orang boleh tengok banner tuh . Kemudian , korang perlulah menghantar banner blog korang kepade aku. Haa , hantar di sini. Oke , tamatlah cara2 nak exchange banner .


Haa , nih banner aku , korang boleh la letak la kat blog korang ! ;)

Photobucket